Menu

Du søgte ikke efter noget, skriv en tekst i søgefeltet.

Saint-Gobain Distribution Denmark er en del af den franske koncern Saint-Gobain, som er repræsenteret i 64 lande med i alt 209.000 medarbejdere.

Vores relation

For at koordinere koncernens indsats på de lokale markeder, har Saint-Gobain oprettet tretten regionale hovedsæder rundt om i verden. Saint-Gobain Distribution Denmark er det Nordiske og Baltiske hovedsæde og ligger i København, hvorfra der ydes support og sættes retning for koncernens virksomheder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

"Som en vigtig spiller indenfor koncernen, varetager Saint-Gobain Distribution Denmark alle koncernens danske aktiviteter."

Vi er alle sammen en del af Saint-Gobain, og det giver os mulighed for at sikre ensartethed inden for en række områder som for eksempel ledelsesgrundlag og vores værdisæt. Derfor rummer Saint-Gobain Distribution Denmark alle back-office funktionerne, så Logistik, Kategori & Indkøb, Marketing, Økonomi, IT, HR og Business Development er fælles for os alle. Det er mere effektivt og binder os sammen under ét tag på Park Allé i Brøndby.

Saint-Gobain koncernen 

Saint-Gobain Group er et af verdens 100 største selskaber med 209.000 ansatte verden over. Koncernen er stærkt repræsenteret i Europa, men har også aktiviteter i den øvrige del af verden. Koncernen blev grundlagt i 1665 og startede som leverandør af glas og spejlglas.

I dag er Saint-Gobain Group delt op i flere forretningsområder, Konstruktion- og Byggevarer, Innovative Materialer, Distribution af byggevarer og Emballage. Saint-Gobain Distribution Denmark indgår som en enhed i Saint-Gobain Building Distribution. Denne del af koncernen har ansvaret for salg og distribution af byggematerialer og opererer sammenlagt i 27 lande med i alt 65.000 ansatte verden over.

Saint-Gobain koncernen har en førende position inden for bygge- og anlægsindustrien og designer, producerer og distribuerer byggematerialer, der gør det muligt at udarbejde innovative og miljørigtige løsninger.

MULTICOMFORT