Menu

Du søgte ikke efter noget, skriv en tekst i søgefeltet.

Hver dag flytter vi mere end 650 tons materialer til kunder i hele Danmark og har gjort det siden vores oprindelse i 2009.

Hvem er SGDD

Saint-Gobain Distribution Denmark varetager dagligt, alle centrale funktioner for virksomhedens brands; Brødrene Dahl, ProTræ, Øland og Zupply. Vores formål er at skabe de bedste rammer for vores brands, så de kan fokusere deres ressourcer på kunder, opnå et styret sortiment og sætte dagsordenen.

Vores succes bygger på drivkraften, der opstår, når 1150 kompetente og målrettede medarbejdere hver dag arbejder for et fælles mål – at gøre hverdagen nemmere for vores kunder

Fælles for vores brands er en omfattende løsning af høj kvalitet til renoverings- og byggeprojekter i Danmark

Vores brands 

Målet er ikke blot én god løsning, men den rigtige løsning opnået gennem høj service og god rådgivning. Saint-Gobain Distribution Denmark omsætter årligt for 4,2 milliarder kroner, og opererer i Danmark, Grønland og Island. 

Brødrene Dahl og Øland kan tilbyde mere end 100 års erfaring inden for byggebranchen. Det er blandt andet en af grundene til, at vi i dag har en solid position på markedet og kan tilbyde en stærk ekspertise på flere forskellige områder.

Siden 2009 har vi fornyet os selv ved, at tilpasse os til vores kunders behov for kvalitet og kompetent rådgivning. Vi bestræber os altid på at levere værdiskabende løsninger til vores kunder og vores mål er, at være den førende værdiskaber inden for vores kernekompetencer.

Logstar

I Randers finder du hjertet af vores distribution – Logstar, som er en stor drivkraft i det maskineri der gør, at vi hver dag kan levere produkter hurtigt og sikkert. Logstar er et fuldautomatiseret shuttle-lager, som rummer moderne varehåndtering i en 110 meter lang og 20 meter høj lagerbygning.