Menu

Du søgte ikke efter noget, skriv en tekst i søgefeltet.

Ønsker du en karriere der er rig på personlig og faglig udvikling. Vi er en hurtigt voksende virksomhed, og er altid på udkig efter dygtige og passionerede medarbejdere.

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen starter fra det øjeblik, du har sendt din ansøgning online. Herfra vil du få en godkendelse på, at din ansøgning er sendt korrekt af sted. Hele ansøgningsprocessen vil tage imellem 4-5 uger. Dog kan dette variere fra stilling til stilling. 

     
 

1. Samtale

Er du gået videre til samtale, vil du blive kontaktet direkte per telefon. Samtalen vil have fokus på dine personlige og faglige kompetencer, hvor vi vil forsøge at afdække om du har de kvalifikationer som matcher stillingen. Til samtalen benytter vi os af særlige teknikker og spørgetyper, som gør at vi på kort tid kan få et indblik i dine kvalifikationer.

 
     
   
     
 

2. Samtale

Fokus ved anden samtale er at få klarlagt de sidste ting, hvor der typisk vil blive spurgt mere detaljeret ind til dine kvalifikationer eller hvor du vil få mulighed for at møde andre relevante ledere. Ved enkelte tilfælde vil der under anden samtale være en personlig- og faglig test, der skal sikre at det rigtige match findes.

 
     
   
     
 

Test

For at sikre, at vi finder det rigtige match til stillingen, gør vi ofte brug af personlighedstest samt en faglig test. Dette skal give os et supplement til de oplysninger, som du giver os i din ansøgning og til samtalerne. Under samtalen vil der være mulighed for at kommentere eller give yderligere inputs til resultaterne af vores tests.

 
     

Uopfordret ansøgning


Har du ikke fundet en ledig stilling, som matcher dine ønsker og kvalifikationer – er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Uanset hvilket fagområde du ønsker at arbejde med, hører vi gerne fra dig der har viljen og lysten til at lykkes med os. Vi gemmer din ansøgning i seks måneder og kontakter dig, hvis vi får en ledig stilling der matcher dine kvalifikationer.

Når du sender en uopfordret ansøgning, beder vi dig sende CV, motiveret ansøgning og relevant dokumentation.

Overordnet har vi tre områder, vi løbende søger nye medarbejdere indenfor:

Hovedkontoret 

Hovedkontoret danner ramme for; Kategori & Indkøb, Marketing, Digital, Økonomi, IT, HR og Business Development. Hovedfokus er at skabe de bedste forudsætninger for vores butikker og understøtte driften og udviklingen af SGDD. Ønsker du at arbejde på hovedkontoret, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her. 
Vil du gerne arbejde som administrativ supporter, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her. 

 

Salgsledet

I Salgsledet som foregår i én af vores mange butikker rundt om i landet, handler hverdagen om at få skabt en god service- og indkøbsoplevelse for vores kunder. Hverdagen er alsidig med mange forskelligartede opgaver og uanset rolle er der stor kontaktflade med kunder. Hvis du ønsker en hverdag, hvor salg er i centrum, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her.

 

Logistik

Logistikken er et vigtigt omdrejningspunkt for vores forretning og inkluderer den strategiske håndtering af indkøb, transport og lagring af vores produkter. Kernen i det hele er et fælles centrallager i Randers, som lagerfører 30.000 forskellige varer. Hvis du har interesse indenfor logistik er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning her.