Menu

Du søgte ikke efter noget, skriv en tekst i søgefeltet.

Vores medarbejdere udgør en stor del af vores forretning, og kun ved at give dem de bedste muligheder for uddannelse og læring, sikrer vi et højt serviceniveau overfor vores kunder.

Kompetenceudvikling

Dygtige og på forkant. Sådan er vi nødt til at være. De rigtige medarbejdere er vores vigtigste ressource. Karriereudvikling er vigtigt for at kunne vedligeholde vækst og samtidigt forbedre kvaliteten af vores produkter. Derfor lægger vi vægt på at tilgå en bred vifte af træningsprogrammer, der er funderet i en blanding af traditionel klasseværelsestræning, gruppearbejde, case-baserede opgaver og coaching. Vi tilbyder blandt andet mulighed for webinars, uddannelser og certificeringer indenfor mange fagområder.

Vi tror på, at varierede læringsmetoder styrker vores medarbejderes evne til at reflektere. At skabe sig løbende erfaringer i jobbet, mener vi, har den højeste læringseffekt, hvorfor dette er grundstenen i den læring, der finder sted i Saint-Gobain Distribution Denmark.

 

Sparring. Læring. Tillid.

 

Udviklingsmuligheder

Vi tror på, at gode udviklingsmuligheder giver bedre resultater og større arbejdsglæde. Vores mål med kompetenceudvikling er at udvikle den enkelte medarbejders kompetencer, så kvaliteten af opgaveløsningen sikres og de forretningsmæssige mål nås. Derfor vil vi løbende opfordre dig til at udfolde dit potentiale gennem et bredt og alsidigt udvalg af udviklingsmuligheder.

Sparring, læring og tillid er tre kerneelementer i processen, og vi går op i den enkeltes behov. Vores ledere bliver løbende klædt på til at se talent og potentiale i den enkelte, så de kan støtte dig i din karriere. Vi har fælles ledelsesgrundlag og ledelsesprincipper, fordi vi tror på at forretningsmæssig succes bedst opnås gennem dygtige, viljestærke og ambitiøse ledere, der formår at motivere og udvikle deres medarbejdere.