Menu

Du søgte ikke efter noget, skriv en tekst i søgefeltet.

Som en af Danmarks førende distributører til bygge- og anlægssektoren er der rig mulighed for en spændende karriere hos os. Vi er en stor virksomhed, som varetager mange forskellige typer opgaver og projekter der gør, at der er mulighed for at blive fagligt udfordret.

Din karriere kan gå mange veje hos os. Vores medarbejdere er et levende bevis derpå. De har hver deres unikke historie at fortælle, og hver dag gør de karriere på forskellig vis. Som en stor virksomhed tilbyder Saint-Gobain Distribution Denmark mange job- og karrieremuligheder. Det gælder uanset hvilket fagområde du søger job indenfor.

Vi tror på talent og viljen til at lykkes og kan tilbyde dig rammer, der gør det muligt for dig at nå dine mål. Vi er mere end 1100 medarbejdere, og vores verdensomspændende relationer gør at vi kan tilbyde internationale karriereveje.

Det er dig, der er i førersædet. Har du viljen – har vi mulighederne.

Høj faglighed

Vores forretning er understøttet af mange typer funktioner og fagligheder. Mangfoldigheden er et vigtigt element i vores forretning og er med til at understøtte vores resultater og den måde vi gør forretning på. Vi søger forskelligheden for at skabe ensartethed i vores service og for at sikre, at vi udfordrer hinanden og den måde vi driver forretning på, så vi fortsat kan yde en høj performance.

Attraktiv arbejdsplads

Hos Saint-Gobain Distribution Denmark får du en arbejdsplads med udfordrende opgaver og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer. Vi forventer, at du tager ansvar og leverer resultater sammen med dine kolleger.

Vi byder alle ind med vores ekspertise og respekterer hinandens faglige profiler. Fælles for os alle er viljen til at skabe værdi for vores kunder.

Vi stiller høje krav til vores medarbejdere men ved også, at vores medarbejdere har høje forventninger til os. Det er vigtigt for os at skabe gode arbejdsforhold for vores medarbejdere, så de kan performe deres yderste.

Som ansat hos Saint-Gobain Distribution Denmark tilbydes du gode ansættelsesvilkår med blandt andet attraktive personalegoder samt pensions- og forsikringsvilkår. Vi tilbyder også attraktive arbejdstider – således at vores medarbejdere kan få arbejde og fritidsliv til at gå op.

Vores medarbejdere er repræsenteret indenfor følgende fagområder:

 

Stabs- og administrative funktioner

I Saint-Gobain Distribution Denmark har vi en bred vifte af faglige profiler, hvor en stor del af forretningen understøttes af stabs- og administrative funktioner. Funktionerne ses blandt andet i vores back-office funktioner; Kategori & Indkøb, Marketing, Digital, Økonomi, IT, HR og Business Development samt i dele af salgsorganisationen og i logistikken.

 

Salgssupport

Inden for salg og support er det relationerne, der er i centrum. Det betyder, at vi har en række forskellige fagligheder til at understøtte vores salgsorganisation, hvor det er kunden, leverandøren og forhandleren der er i centrum. Mulighederne er mange, og i alle tilfælde er der fokus på at skabe og fastholde nære relationer, optimere værdikæden og sikre en god forretning.

 

Logistiksupport

Logistik er et vigtigt omdrejningspunkt for vores forretning og inkluderer den strategiske håndtering af indkøb, transport, og lagring af vores produkter samt de hertil knyttede procedurer. Funktionerne er forskellige, og vi har medarbejdere og ledere der på forskelligvis udgør en nøglefunktion i vores logistik.

Medarbejdertrivsel

Hvert år måler vi på medarbejdertrivsel og arbejdsglæde. En måling vi bruger til at forbedre arbejdsvilkårene for vores medarbejdere. Vi ønsker at tilbyde en attraktiv arbejdsplads og ønsker at følge med tiden. Derfor er målingen af medarbejdertrivsel og arbejdsglæde vigtig i Saint-Gobain Distribution Denmark. Vi rapporterer på medarbejderforhold i vores årlige CSR-rapport.

Sundhed & trivsel

Sundhed og trivsel er centralt i Saint-Gobain Distribution Denmark. Alle medarbejdere tilbydes vores sundhedssikring med gode fordele. Vi har sund kantineordning samt motionsrum og mulighed for massage. Vi ved, at sunde medarbejdere er lig med gode resultater og derfor går vi aldrig på kompromis med sundheden.