Menu

Du søgte ikke efter noget, skriv en tekst i søgefeltet.

Start din karriere som handelselev hos os. Du vil blive en del af et stærkt professionelt miljø, hvor fagligheden og humøret er højt.

Som handelselev får du en skræddersyet og professionel 2-årig uddannelse. Vi tilbyder en spændende hverdag, hvor du opnår praktisk og faglig viden om dit specialeområde. Hos os bliver din mening hørt, og du vil indgå på lige fod med dit team.

 

     
     
 

Handelselev

Som handelselev tilbyder vi dig en uddannelse, hvor du får erfaring med salg, service og indkøb. Du vil under uddannelsen lære at arbejde med handel i forskellige henseender, hvor der vil være et stort fokus på salg. I salgsspecialet vil du opnå kompetencer i salg til professionelle og derudover opnå stor viden om et konkret brancheområde med tilhørende produkter. Du får mulighed for, at arbejde i en af vores mange butikker. Vi søger handelselever hos Brødrene Dahl. 

 
     
 

Økonomielev

Som økonomielev får du en bred uddannelse, hvor du opnår et godt kendskab kreditor og debitor området. Du bliver primært tilknyttet økonomiafdelingen, hvor du kommer rundt til vores bogholderi og regnskab. Du vil få oplæring i alle de daglige opgaver, der forekommer i en regnskabs- og økonomiafdeling. Der vil være alt lige fra den daglige bogføring til udarbejdelse af kvartals- og årsregnskaber m.m. 

 
     
 

Marketingelev

Som marketingelev tilbyder vi dig en uddannelse, hvor du løser mange forskellige arbejdsopgaver inden for markedsføring og kommunikation. Du får en hverdag i en stor virksomhed, hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt. 

 
     

Uddannelsen

Som elev hos Saint-Gobain Distribution Denmark, tilbyder vi dig en merkantil uddannelse, hvor du får faglig og praktisk viden indenfor dit specialeområde. Alle vores elever bliver uddannet på Business College Syd Mommark. Handelskostskolen er kendt for sin høje standarder.

Uddannelsesforløbet vil være præget af gruppearbejde og almindelig undervisning, der sikrer effektiv læring. Du vil få opgaver, der styrker dig fagligt og sikrer, at du står stærkere i din afdeling. Uddannelsen er opbygget omkring interne kurser, hvor du vil få mulighed for at fordybe dig og hvor du kan udfordre dig selv. Vi garanterer, at du bliver klædt på til at udføre dine opgaver gennem udvikling og dialog med din leder.

Du vil indgå på lige fod med dit team

 

 

Jacqueline Reck

Førsteårselev Jacqueline Reck, der er 23 år og handelselev hos Brødrene Dahl fortæller:

"Spring ud i det. Jeg startede helt grøn i butikken, men du lærer så meget, så du skal ikke være nervøs for at starte. Og uddannelsen har vist sig at være det helt rigtige for mig. Også selvom jeg er kvinde i et mandefag.”

Kenney Olsson

”Jeg elsker at hjælpe kunderne og rådgive dem om VVS og tekniske produkter. Og så er det fedt at være elev hos en markedsledende virksomhed, hvor min fremtid næsten er sikret,” supplerer 21-årige Kenny Olsson, der også er uddannet HG2. 

Styrk dit netværk

Som elev i Saint-Gobain Distribution Denmark vil der være rig mulighed for at styrke dit netværk – både fagligt og socialt. Der bliver løbende afholdt lokale arrangementer, og på fagskolen i Mommark vil du møde elever med samme eller anden faglig baggrund end din egen og der vil være interne kurser og gruppearbejde der gør, at du hurtigt får nye bekendtskaber. I din afdeling vil der være sociale arrangementer, som gør at du bliver rystet godt sammen med dine kolleger.

Det ønsker vi fra dig

Vores krav til dig er, at du har ambitionerne og lysten til at starte en lønnet elevuddannelse. Du kan se dig selv have en hverdag med direkte kundekontakt, hvor du altid yder en høj service. Du er god til at interagere med andre mennesker og kan se dig selv deltage i et skoleforløb med andre elever. Derudover er det vigtigt, at du har gåpåmod samt gode samarbejdsevner.

     
 

Adgangskrav

Du skal have bestået enten en EUX merkantil, EUD2 eller HG merkantil med adgang til handelsuddannelse med speciale, men du kan også have en HHX studentereksamen med 5 ugers tillægseksamen eller STX, HF eller HTX studentereksamen med 10 ugers tillægseksamen. Alternativt er du over 25 år med nogle års erfaring fra arbejdsmarkedet og en merkantil baggrund samt et ønske om at komme i voksenlære.

Derudover må du gerne have en stor appetit på læring, en god portion gåpåmod og ikke mindst have lysten til at medvirke til at styrke teamet.

 
     
     
     
 

Ansøgning 

Vi har samlet et par gode råd til, hvad din online ansøgning kan indeholde. Det anbefales at ansøgningen holdes på max en side, hvor du fortæller os:

- hvad motiverer dig til at søge stillingen?
- hvem du er – hvad er din faglige og personlige baggrund?
- hvad dine interesser er og hvad du ønsker at bidrage med?

Husk at vedlægge CV samt relevante eksamenspapirer.

 
     
     
     
 

Samtalen 

Er du gået videre til samtale, vil du blive kontaktet direkte per telefon. Samtalen vil have fokus på dine personlige og faglige kompetencer, hvor vi vil forsøge at afdække, om du har de kvalifikationer som matcher stillingen.

 
     

Vi kan med stolthed sige, at flere af vores dygtige medarbejdere startede deres karriere hos os som elever. Det er en udvikling vi ønsker, skal fortsætte.  

Vi søger handelselever igen til næste år.